Back to Top

mag. psych. Ivana Mrgan

Ivana Mrgan

Zovem se Ivana Mrgan. Diplomirani sam sveučilišni spacijalist kliničke psihologije i akreditirana bihevioralno-kognitivna i shema terapeutkinja.
Uz završeni poslijediplomski specijalistički studij završila sam i program stručnog usavršavanja vezano uz upravljanje ljudskim resursima. Dodatno sam educirana u području profesionalnog usmjeravanja i savjetovanja u razvoju karijere.

Nakon završetka studija sam se kroz četiri godine bavila profesionalnim usmjeravanjem te se od 2012. uključila u rad savjetovališta Ti si sunce. dodatno, od 2013. do 2015. godine sam provodila brojne treninge, radionice i savjetovanja vezano uz upravljanje karijernim promjenama, nošenje sa stresom i teškoćama učenja u okviru Centra za savjetovanje i podršku studentima Sveučilišta u Zagrebu kao savjetnik za savjetovanje studenata. Jedno vrijeme sam radila i kao stručni suradnik za selekciju te provodila krizne intervencije i pružala psihološku podršku zaposlenicima u slučaju izvanrednih događaja i situacija.

Od 2018. godine sam zaposlena u inozemstvu gdje sam provela dvije godine u internacionalnoj srednjoj skoli kao strucni suradnik te posljednjih pet u dvije privatne klinike gdje su moji klijenti imigranti i ekspati. Dodatno, više od pet godina surađujem s tvrkama koje pružaju podršku zaposlenicima (EAP) kao dio mreže međunarodnih stručnjaka.

Moja dodatna radna i interesna područja se odnose na upravljanje životnim promjenama i unapređenje kvalitete života s naglaskom na uspješnije nošenje sa stresom, osnaživanje u području samopouzdanja i samoefikasnosti u radnom i akademskom okruženju.

Članica sam Hrvatske psihološke komore, Hrvatske komore psihoterapeuta te Hrvatskog udruženja za bihevioralno-kognitivne terapije.

Povratak